Мегафон
журка под отворено небо

Electric Universe во Скопје!

Electric Universe во Скопје!
SUN Production со особено задоволство го најавува својот прв настан под отворено небо за оваа сезона!

Во сабота, 9 јуни 2018 во Скопје ни гостува еден од пионерите на психоделичниот транс, човекот кој повеќе од три децении е на самиот врв на светската транс сцена. Владетелот на стилот, берлинскиот ДЈ и продуцент Electric Universe.

Повеќе информации за него:
www.facebook.com/electricuniverseofficial
www.electricuniverse.eu

Домашна поддршка SUN Production DЈ’s:
DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Датум: Сабота, 9 јуни, 2018
Старт: 23:00 часот
Локација: Старото скопско лизгалиште  (под Кале)

Влезници во претпродажба во 1/2 Југотон и купи карти за се дистрибутивната мрежа, и онлајн на www.kupikartizase.com