Мегафон

DJ Tristan во Скопје

DJ Tristan во Скопје

Во сабота на 16 март во салата Борис Трајковски ни гостува едно од најголемите имиња во светската транс сцена. Кралот на лондонскиот психоделичен звук DJ Tristan!

Влезници во претпродажба во ПОЛА Југотон и сите продажни места на www.kupikartizase.com.