Мегафон
8-мартовска журка

DJ James Zabiela во Скопје!

DJ James Zabiela во Скопје!

Не го пропуштајте гостувањето на светскиот број 1 виртуоз позади дј пултот, човекот кој е заштитено лице на најпознатиот бренд за ДЈ опрема Pioneer, лондонскиот супер стар ДЈ и продуцент…James Zabiela.

Влезници во претпродажба во 1/2 Југотон и сите продажни места на Купи карти за се!

Журката е закажана за 8-ми март, во Борис Трајковски, почеток 23 часот.