Мегафон
забава и едукација во изолација

„Дајте музика“: Ако на вашите деца им е досадно во изолација, пуштете им го овие видеа со важни пораки

„Дајте музика“: Ако на вашите деца им е досадно во изолација, пуштете им го овие видеа со важни пораки

Гледаа ли вашите дечиња „Дајте музика“? Дали се досадуваат во изолација?

Главните јунаци на „Дајте музика“ снимија видеа со пораки за тоа како да се поминат овие денови во изолација.

Пуштете им ги овие пораки на вашите деца, ќе се забавуваат и ќе научат нешто. Содржат навистина добра забава и корисна едукација за времето во изолација.

Видеата се превземени од Фејсбук страницата на „Дајте музика“.