Мегафон
Македонија на Еуро 2021

Бура од емоции – ново видео за македонските фудбалски херои

Бура од емоции – ново видео за македонските фудбалски херои

Победата над Грузија, солзите радосници, пласманот на македонската фудбалска репрезентација на Европскот првенство. Бура од емоции во 3 минути. Уживајте  во видеото на Maртин Пресилски од Прилеп, посветено на историскиот успех на македонските фудбалски репрезентативци.