Мегафон

Бока Конга и Боби Сакс ве канат на „music dance party“ во Passion caffe на кеј

Бока Конга и Боби Сакс ве канат на „music dance party“  во Passion caffe на кеј

Топлите денови во октомври се одлични за забава. Бока Конга Ве поканува на забава со танц.

Недела, дневна забава во Passion caffe (кеј) со BokaConga & BobiSax. Забавата почнува во 13 часот.

-Момент да се зближиме за она што ке го приредиме понатака. Најава за почеток на новата сезона “забава со танц” vol.2 во изведба на #BokaConga team и обучени танчерки каде што сите сте добредојдени да научите да танцувате и забавувате на убава музика, пишува во најавата на познатиот артист.

Освен одлична музика, ќе уживате во вкусна храна, пијалок и добра забава.