Мегафон
твит оф д вик

Бекам: „Јас не го познавам Бојан, се сликавме само еднаш и тоа затоа што тој инсистираше на тоа“

Бекам: „Јас не го познавам Бојан, се сликавме само еднаш и тоа затоа што тој инсистираше на тоа“