Мегафон

Асоцијацијата на Ивент индустријата ИВАП со реакција до Општина Куманово

Асоцијацијата на Ивент индустријата ИВАП со реакција до Општина Куманово

Асоцијацијата на Ивент индустријата (ИВАП) најостро реагира на праксата одредени општини да
ангажираат компании од странство за услуги за озвучување и осветлување на јавни настани. Реакцијата на ИВАП Ви ја пренесуваме интегрално.