Мегафон

„Arctic Monkeys Real Tribute“ во „Станица 26“

„Arctic Monkeys Real Tribute“ во „Станица 26“

Arctic Monkeys tribute Band – Stereo Deficit, групата првично беше создадена во средината на 2010 година како резултат на взаемната љубов меѓу тројца браќа према разноврсните прогресивни музики. Подоцна им се придружи и четвртиот член на бендот за најпосле да се оформи Arctic Monkeys tribute band.

Членови на бендот се: Стефан Мијајловиќ (гитара / вокал), браќа Матиќ, Андреа (гитара / вокал), Никола (бас) и Алекс (тапани / вокали). Зад нив бројат многу настапи во земјата и во регионот, а скоро секогаш публиката е воодушевена од нивните изведби на најголемите хитови на Arctic Monkeys.

Видео од нивните изведби може да погледнете на следниов линк:
https://www.youtube.com/watch?v=UCchaiYWIkY

По барање на публиката, на 20- ти февруари повторно во клубот Станица 26 во Скопје не очекува уште еден одличен концерт.
Влезните билети се пуштени во претпродажба и се во ограничен број, публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets.

Online Tickets:
https://mktickets.mk/event/arctic-monkeys-real-tribute/

Продажни места:

Shop (Expanda) – City Mall
Литература – Улица Македонија
Билетара на Универзална сала
Макпетрол Илинденска
Макпетрол Влае
Макпетрол Козле
Гоги Драчево
Гранд – Тетово
Кафе бар Монако – Тетово
Кафе Агора – Куманово
TA Бран – Прилеп
TA Глобус – Охрид
Кафе бар Coffee Lab – Штип
Вона 5 – Гостивар
Либеро Травел – Кочани
ТА Меридијан – Кичево
Кафе Бар Концепт – Струмица
Уни сон – Велес
Литература – Битола

Декларација за лица под 18 години:
Лица под 18 години ќе бидат пуштени само во присуство на полнолетно лице или старател.