Мегафон

Жељко Самарџиќ на концерт во Скопје

Жељко Самарџиќ на концерт во Скопје

На 16. Февруари Жељко ќе ги изненади сите фанови со голем спектакуларен концерт во Скопје, по повод месецот на љубовта и виното.

Во Вип Арената Борис Трајковски ќе одекнуваат неговите нови хитови како и неговите добро познати безвременски балади.

Да го прославиме месецот на љубовта и виното!

Влезниците се веќе пуштени во продажба и истите може да се набават преку продажната мрежа на www.kupikartizase.com, “1/2 Југотон” и “Цвеќара Розе” – Веро 2.