Љубов и Секс

Мажите родени во овие хороскопски знаци се најлоши во секс

Мажите родени во овие хороскопски знаци се најлоши во секс

Топла препорака е што подалеку да бидете од нив, затоа што ако се најдете заедно вопшто нема да ви биде сеедно.

Близнаци

Многумина Близнаци умеат да го користат и мозокот за време на чинот, што не може да одмогне, сепак, мажите во овој знак сакаат да се фалат и самите се подготвени на акција, но кога ќе дојде до тој момент, отстапуваат или се фолираат. Кај нив сексот секогаш е брз, а во кревет се себични.

Девица

Знак кој најмногу е повикан кога е во прашање воздржаност и недоволно спонтан секс. Мажите се тешки перфекционисти и се случува ситен и небитен детал ја уништи потенцијата. Се страмат или трипуваат како секој во тој момент ги гледа. Тоа знае да биде целосна пропаст. Девиците сакат да гледаат, но често остануваа на тоа.

Стрелец

Карактеристика кај мажите припадници на знакот Стрелец по правило е авантуризам и експериментирање, а кај женските спротивно-традиционализам без многу експериментирање. Значи, лошиот секс тука произлегува од преголемата желба за нешто ново, перверзно и возбудливи и претерани желби на овие другите, за класични, здрави, но конвенционални односи. Кога тоа не им е по желба, Стрелците гледаат што побрзо да се заврши, а потоа заминуваат без оглед на се.

Риби

Рибите се многу емотивни, длабоки, сензуални, а тоа може да носи проблем во сексот и во љубовта. Тоа е знак кој најмногу ужива, но и најмногу страда во „сексот со емоции“ (и тоа важи за двата пола), па потенцијален проблем за акција во кревет има и премногу.