Љубов и Секс

Мажите имаат одбивност кон жени кои сакаат секс во мрак, а што најмногу го нервира понежниот пол?

Мажите имаат одбивност кон жени кои сакаат секс во мрак, а што најмногу го нервира понежниот пол?

Постојат некои работи кои можат и тоа како да го одбијат вашиот партнер, кога станува збор за сексот.

Еден сајт на кои се собираат луѓе кои се во потрага по афера направил анкета на која учествувале над 2000 испитаници. Тие воочиле дека постојат големи разлики помеѓу мажите и жените кога станува збор за тоа што најмногу ги одбива во сексот.

Две третини од жените изјавиле дека не сакаат да знаат за сексуалниот живот на партнерот пред нив, додека 58 отсто од нив изјавиле дека најмногу ги разочарало мислењето на мажите дека сексот е готов во моментот кога тие ќе постигнат оргазам.зеленчук.

Се крчка 10-15 минути и се сервира со младо лукче горе.

Од друга страна, мажите истакнуваат дека најмногу ги одбива женското инсистирање на исклучено светло за време на сексот, додека на второ место најмногу ги одбиваат жени што се претивки во текот на водењето љубов.

Дури 52 отсто од мажите тврдат дека од секс ги одвраќа и старата и несексапилна долна облека на нивните партнерки. И двата пола се сложиле дека идејата нивното домашно милениче да присуствува во текот на сексуалниот чин е потполно демотивирачка.

Топ 5 работи кои ја убиваат женската желба за секс:
– мажи кои зборуваат за секс со поранешните партнерки

– мажи кои мислат дека сексот е готов штом доживеат оргазам

– домашни миленици во спалната соба

– мажи кои испраќаат провокативни фотографии

– мажи кои изневерувале

Топ 5 работи кои ја убиваат машката желба за секс:
– исклучено светло во спалната соба

– тивка и монотона жена во текот на сексот

– несоодветна долна облека

– жена која признала дека изневерувала во минатото

– жена која повеќе гледа во својот телефон отколку во партнерот

извор: точка.мк