Љубов и Секс

Машки трикови на кои „паѓаат“ сите осамени жени – еве за кои реченици станува збор

Машки трикови на кои „паѓаат“ сите осамени жени – еве за кои реченици станува збор

Факт е дека денес многу од жените, па дури и оние кои што се исклучително паметни и многу убави, суштински се осамени.

Како такви, се одличен магнет за разните машки манипулации. За тоа тие очигледно е дека не се свесни, но поради тоа што се ранливи и желни за внимание и нежност, лесно наседнуваат на машките трикови.

Не сум подготвен за врска, но може да се дружиме и забавуваме

Многу од жените ќе се разнежнат по оваа реченица, со надеж дека наскоро мажот ќе биде подготвен за врска. Секако – тоа никогаш нема да биде така.

Не сакам секс, само сакам да зборуваме

Како да не! Ова е класична машка лага којашто по правило завршува со секс. Целта на оваа „финта“ е жената веднаш да помисли дека за него е посебна и дека тој од неа не сака секс туку нејзиното духовно богатство.

Имам многу работа, но ќе ти се јавам наскоро

Најверојатно не сака да се гледа со вас, но купува време.

Никогаш не сум запознал девојка како тебе

Треба да знаете дека тоа што ви го кажува вас ѝ го кажува и на секоја друга девојка која ќе ја запознае.

извор: Кармиn.точка.мк