Радио Милева

Машина од 150 000 евра: Еве каков автомобил вози директорот на „Гранд“

Машина од 150 000 евра: Еве каков автомобил вози директорот на „Гранд“

Директорот на „Гранд“, Саша Поповиќ  може да си дозволи секаков луксуз, а посебно скапи автомобили.

Поповиќ во својата гаража има неколку автомобили,  сега на снимањето на Ѕвездите на Гранд пристигна во својата омилена машина.

Станува збор за автомобил “BMW i8“ која чини околу 150 000 евра.

А во српската престолина, освен овој на Поповиќ постои уште еден ваков автомобил.

фото: Марко Јовановиќ

Останати вести од Радио Милева