Промотер

Maртија Станојковиќ ја објави својата нова песна „Не волиш“ (видео)

Maртија Станојковиќ ја објави својата нова песна „Не волиш“ (видео)

Младата и талантирана пејачка, Мартија Станојковиќ како што и најви претходно преку објавите на социјалните мрежи дека следува нова песна, сега конечно нејзината нумера излезе во етер.

Имено, Мартија ја објави својата нова песна насловена како „Не волиш“, а за истата снимаше и видеозапис.

Текстот е на Владимир Даниловиќ, а аранжманот е дело на Дарко Димитров.

Камера и монтажа се погрижи Томислав Живоковиќ, а за режијата беа задолжени Томислав Живковиќ и Мартија Станојковиќ.

Освен Мартија како модел се појавува и Андреј Пајмакоски.