Радио Милева
Смислил стратегија

Марко Миљковиќ откри каде ќе се породи Луна, а сподели и дека ќе го следи доаѓањето на свет на неговата ќерка

Марко Миљковиќ откри каде ќе се породи Луна, а сподели и дека ќе го следи доаѓањето на свет на неговата ќерка
фото:јутјуб принтскрин/сиктер тјуб

Марко Миљковиќ и Луна Ѓогани се венчаа, и пред законот и пред Бога, па продолжија да се подготвуваат за доаѓањето на бебето.

По бракот, тој ќе се посвети на последните подготовки за раѓањето на неговата ќерка. Во оваа прилика, Марко и Луна открија и дали среќниот татко ќе присуствува на породувањето.

фото:јутјуб принтскрин/сиктер тјуб

– Знаете што смислив. Што се однесува до мене лично, ако се отвори прозорец во „Народниот фронт“, каде што таа е во собата, ќе испратам дрон до прозорецот. Се обидов да воспоставам врски, но поради короната не би сакал никого да загрозам. Би сакал да бидам на раѓањето, а тоа ќе го сторам испраќајќи дрон да видам што се случува таму. Секако, видеото со дрон е за мене, нема да го објавиме на Интернет – низ насмевка изјави Марко.

фото:јутјуб принтскрин/сиктер тјуб

Бебето Миа треба да се роди најдоцна до 15 јуни.

Останати вести од Радио Милева