Радио Милева

Марјана Станојковска нападната на работна должност среде снимање (фото)

Марјана Станојковска нападната на работна должност среде снимање (фото)
фото:марјана станојковска/инстаграм

Нашата позната ТВ водителка, Марјана Станојковска беже жртва на насилство и тоа на работна должност среде снимање, но само во сцена од најновата епизода од четвртата сеозна на „Преспав“.

Епизодата „И јас сум Миле“, која во фокусот го стави смејсното насилство во пансионот предизвикано од Стојна, сопругата на Миле, допре и до медиумите.

Кога Марјана се појави заедно со снимателот за да земе изјава од жртвата Миле, се појави и Стојана, која кога виде зошто снимаат, дополнително збесна и се наврли на репортерката, во случајот атрактивната Марјана.

Во одбрана веднаш дотрча Коста, кој не пропушти таква секси женска да не ја заштити, а за него беше и одлична прилика за да и се приближи.

Случајот го затвори инспектор Томе, Марјана заврши во прегратка на Коста, а преспавци се ослободија од Стојна и го спасија Миле.

фото:марјана станојковска/инстаграм

За потсетување, ова е вторпат Марјана Станојковска да добие улога во „Преспав“. Таа и во минатата трета сезона глумеше репортерка, ама овој пат сценаристите и дадоа малку подолга сцена.

Останати вести од Радио Милева