Радио Милева

Марина Туцаковиќ проговори за соработката со Карлеуша: „Душата ми ја вади“

Марина Туцаковиќ проговори за соработката со Карлеуша: „Душата ми ја вади“

Марина Туцаковциќ првпат по тешката болест се појави на 1ТВ, каде што зборуваше за својот приватен и професионален живот.

Исто така познатиот текстописец проговори и за соработката со јавните личности.

Таа истакна дека најлесно соработуа со Лукас.

„Најлесно ми е да работам со Аца Лукас. Тој ништо не замера. Тој знае дека за него ќе направам нешто добро. Тој само ќе го земе текстот. Мојот сопруг и Аца често се судат. Беше некоја лоша комбинација со сопругот и со него. Но, и ден денес се сакаат“ вели Туцаковиќ.

Марина со години пишува текстови за познати личности, а вели дека Јелена Карлеуша е комплицирана.

„Најтешко ми е да работам со оние кои многу бараат. Во последно време Јелена Карлеуша ми ја вади  душата. И таа е убедена дека и посакувам добро.  На крај се договараме. Харис Џиновиќ многу бара кога ќе се работи,секогаш сака нешто да менува“ вели  Марина.

Таа истакна дека не работи како порано, а моментлано работи и нови песни за јанвните личности.

Останати вести од Радио Милева