Радио Милева
води едноставен живот

Марија Шерифовиќ проговори за нејзиниот емотивен статус и откри дали е зафатена (фото)

Марија Шерифовиќ проговори за нејзиниот емотивен статус и откри дали е зафатена (фото)

Неодамна во Књажевац се одржа „Фестивал на младинската култура“,  А, меѓу нив беше и Марија Шерифовиќ која после долго време проговори за својот емотивен статус.

– Водам многу едноставен живот, каде што нема јавен живот – изјави Марија. Сè уште никој не бил толку интересен да го претставам, сите мои избори не беа јавни личности. Нема потреба од тоа, ништо не се случува неколку години – додаде таа.


– Како се живее без љубов? – ја прашаа.

– Фантастично – изјави Марија.

Фото:Принтскрин/Инстаграм/serifovic/Немања Николиќ

Останати вести од Радио Милева