Радио Милева
ужива во својата оаза

Марија Шерифовиќ овде често знае да се „сокрие“ од сите: Ѕирнете во домот на Верица Шерифовиќ

Марија Шерифовиќ овде често знае да се „сокрие“ од сите: Ѕирнете во домот на Верица Шерифовиќ

Верица Шерифовиќ домот го уредила по највисоки стандарди, па ентериерот и екстериерот ќе ве остават без здив.

Бидејќи мајката на Марија Шерифовиќ, Верица ретко споделува фотографии  од својот дом, публиката ретко има прилика да види во каков луксуз ужива Шерифовиќ.

Куќата на Верица Шерифовиќ има голем двор, но и посебен дел кој се користи како слаткарница. Имено, пејачката самостојно го води бизнисот.

Во својот мал рај во Кргујевац, Верица потполно е посветена на правење разни слатки, а Марија често ја посетува нејзината мајка.

Кога Марија не е дома, на Верица друштво и прави нејзиното куче Тоби

фото: инстаграм

Останати вести од Радио Милева