Радио Милева

Марија Шерифовиќ откри колку тежи – финансиски! (видео)

Марија Шерифовиќ откри колку тежи – финансиски! (видео)

Победничката на „Евровизија“ , Марија Шерифовиќ периодов се подготвува за својот солистички концерт кој ќе се одржи на 24 мај во Штарк Арена.

Таа вели дека го одбрала овој датум затоа што токму на тој датум била Евровизијата кога таа победи, а истакана дека и на концертот повторно ќе ја изведат „Молитива“ во оригинален состав.

А на прашањето каде ќе настапува периодот пред концертот, Шерифовиќ одговори:

– Не ми требаат толку пари, јас не настапувам од декември претходната година. Само кога морам и она што е однапред договорено, изјави пејачката за „Премиера“.

Останати вести од Радио Милева