Радио Милева
не даде конкретен одговор

Марија Шерифовиќ одговори на прашањето дали ќе остане во „Ѕвездите на Гранд“: „Ќе видиме“

Марија Шерифовиќ одговори на прашањето дали ќе остане во „Ѕвездите на Гранд“: „Ќе видиме“
фото: Масонари Јошида

Се наближува крајот на сезоната на „Ѕвездите на Гранд“.

Марија Шерифовиќ која е дел од жирито веќе неколку пати истакна дека сака да си оди од шоуто, но тоа се уште не се случи.

Во интервју за ало.рс Шерифовиќ одговори на прашањето дали и следната сезона ќе биде дел од „Ѕвездите на Гранд“.

„По финалето кое ќе се случи на 26 јуни, ќе имаме колективен состанок на кој ќе одлучиме за идните активности. Ќе видиме“, одговори Шерифовиќ.

Пејачката истакна дека полесно и да соработува со кандидатите отколку со жирито, но и изјави дека никој не ги доживува коментарите лично.

Останати вести од Радио Милева