Радио Милева

Марија Шерифовиќ ја откри големата вистина за својот љубовен живот!

Марија Шерифовиќ ја откри големата вистина за својот љубовен живот!

Љубовниот живот на Марија Шерифовиќ не престанува да ја интригира јавноста, а таа откри она што сите ги интересира. Марија е позната како некој што не сака претерано да излегува, туку сака да се затвори во своите четири ѕида. Главно тоа се врзува за некои емотивни проблеми, а еве како ги објаснува:

-Не плачам од тага, во животот најмногу плачев од бес и немоќ, вели Шерифовиќ, која истакнува дека не е некој што пати во животот:

-Не патам, ми треба долго нешто да пресечам, но кога го правам тоа е хирушки.

Таа открива дека емотивниот живот и е подосаден околку што мислат луѓето:

-Мојот емотивен статус е нулта позитивен.Одлично ми е, се грижам само за работа и на сите тоа би им го препорачала, вели Марија.

Останати вести од Радио Милева