Радио Милева
„вода в уши“...

Марија Нацева е „фатална“ по животот и бракот: Кога фитнес моделот ќе се појави на плажа – плажата се празни! (ФОТО+ВИДЕО)

Марија Нацева е „фатална“ по животот и бракот: Кога фитнес моделот ќе се појави  на плажа – плажата се празни! (ФОТО+ВИДЕО)

Јавноста ја познава како женски македонски фитнес модел, тренер и мотиватор, кој веќе извесно време живее во Обединетите Арапски Емирати.

Марија Нацева својот живот го посветила на нејзината професија која бара таа постојано и целосно да биде посветена само на себеси и својот изглед.

Но, колку и да е предадена на  вежбањето, обликувањето и грижата за своето тело, Марија добро знае дека човек мора уште повеќе да се грижи и за својата душа… За да те слуша и служи.

Затоа Марија не ја пропушта секоја прилика да се одмори, релаксира и да ужива…

 

А, каде најдобро ако не на плажа, особено во овој период од годината.

Емиратите се ионака „пеколна локација“ кога се температурите во прашање, па малку разладување никогаш не е на одмет.

Патем и згодна прилика да се покажат мускулите, вајаното тело и најистакнатите атрибути на него, као совршено облото напрчено га*е на фитнес инструкторката.

А кога Марија Нацева ќе се соблече, плажата се празни…

Жените ги собираат мажите на ручек, а децата ги вадат од вода… Зашто погледот на неа може да биде фатален! За животот или за бракот!

Некој гледајќи ја може да се заборави, па да изгори на сонцето додека се сонча или се суши, или пливајќи да му влезе „вода в уши“!

Така е низ годиниве наназад,  а така е и сега, кога Марија реши да не прошета по  летните спомени во жешките денови!

Останати вести од Радио Милева