Радио Милева
задоволно одбројување

Марија Луиса Тодоровска на свој начин брои до Нова Година: Дневен хороскоп помеѓу два секса (ФОТО)

Марија Луиса Тодоровска на свој начин брои до Нова Година: Дневен хороскоп помеѓу два секса (ФОТО)

Крајот на годината наближува, па со почетокот на последниот месец луѓето веќе почнаа да ги бројат деновите до најлудата ноќ, кога ја испраќаме старата и дочекуваме новата година!

И додека естрадата брка понуди кој(а) во кој локал ќе настапува за што поголема заработувачка, битолската фолкерка на привремена работа во македонската престолнина, Марија Луиса Тодоровска нема такви проблеми. Популарноста толку и е зголемена што понудите сами и се редат за настап за Нова Година. Прашање е само која ќе ја одбере, за пристојно да се опари… И од хонорарот и од бакшишот!

Она што ја мачи Марија Луиса Тодоровска е хороскопот… Зашто е убедена дека според тоа каков ќе и биде, таков ќе и биде и денот… А Бога ми и ноќта! Особено ако се суди според  оној денешниот на пример, кој по се’ изгледа и е мошне еротски наклонет… Или барем така пејачката си го протолкувала!

 

До душа, Марија не појасни дали е родена во посочениот хороскопски знак, ама затоа симболот и асоцира на најеротската бројка – „69“. Односно најпознатата орална поза во сексот, која таа бројка ја означува. Можеби затоа Марија Луиса и толку и се израдува? Оти, ако по утрото денот се познава и ноќта ќе и биде баеги бурна!  „Усни на усни“ или на што и да е веќе, за потоа задовол(е)на да потоне во спокоен сон!

А, кога е жена задоволна и до крај исполнета, така ги брои и деновите до Нова Година. Со дневен хороскоп меѓу два секса! Или што би рекла пејачката:

„Уште секс – два и ете ја Нова Година!“ Епа, наздравје хороскопот Марија!

Фото: Инстаграм принтскрин/luisa.todorovska

 

Останати вести од Радио Милева