Радио Милева
љубовно минато

Maлолетничката од „Задруга 5“ има бурно минато – имала и афера со учесник во емисијата „Брак на невидено“?

Maлолетничката од „Задруга 5“ има бурно минато – имала и афера со учесник во емисијата „Брак на невидено“?

Малолетната Милица Веселиновиќ е вистинско изненадување за реалното шоу „Задруга 5“ , а за да биде уште поинтригантна, по само 4 дена откако е во реалното шоу заврши во кревет со Менсур Ајдарпашиќ.

За неа речиси секојдневно се појавуваат нови детали за нејзиниот живот, па така по наводите дека пред Задруга била интимна со Анто, исто така учесник во реалното шоу, сега се појави приказна дека била и со учесник во емисијата „Брак на невидено“, со кој имала и план да влезе во реалното шоу.

Станува збор за Игор Спасојевиќ познат како Норис за кој се зборува дека ќе биде дел од „Задруга“.

Пријател на Игор, кој исто така беше во реалното шоу ја праша Милица како надвор не била во врска со Игор, а таа започна да му се правда.

„Игор и јас имавме приказна. Ние сме другари, требаше заедно да влеземе, да бидеме заедно во Задруга“, вели Милица.

„Не, не сте другари. Не лажи“ и одговори задругарот, а дали Игор наскоро ќе влезе во реалното шоу останува да видиме.

За потсетување, мајката на малолетната Милица заврши на Брза помош поради нејзиното однесување во реалното шоу потенцирајќи дека не можела да замисли дека нејзината  ќерка така ќе однесува.

фото: принтскрин

Останати вести од Радио Милева