Радио Милева
Интима во „Задруга 5“...

Малолетната Милица му се пикна на Менсур Ајдарпашиќ во постела, а тој ја дочека со раширени раце и кренат… јорган (ВИДЕО)

Малолетната Милица му се пикна на Менсур Ајдарпашиќ во постела, а тој ја дочека со раширени раце и кренат… јорган (ВИДЕО)

Малолетната Милица Веселиновиќ откако го заврши разговорот со Александра Констадиновиќ, се врати во спалната и му влета во постела на Менсур Ајдарпашиќ.

Имено, тие двајца ја официјализираа својата врска, па сега не се разделуваат, а исто така не им е грижа за камерите кога станува збор за размената на нежности пред објективот.

Ајдарпашиќ ја пречека својата малолетна убавица во креветот со раширени раце и кренат… јорган, па веднаш почна да ја опсипува со бакнежи и прегратки.

Инаку, Милица има само 17 години, но на Менсура очигледно не му пречи што неговата девојка е малолетна.

„За мене е важно мајка ми да сфати дека Менсур  се однесува убаво со мене. Мене ми е грешка што не ја слушам, а мајка ми беше во право за мојата мината врска“ – им раскажа Веселиновиќ на своите цимерки.

Останати вести од Радио Милева