Радио Милева
Нова точка во музичкиот циркуз

Мал, мал, ама… Панчо го покажа питонот! (ФОТО)

Мал, мал, ама… Панчо го покажа питонот! (ФОТО)
Кога не е на настапи или нема други ангажмани со ДНК, Панчо се преобразува во ДЈ Шорти и е еден од најбараните ДЈ-и низ Македонија, а понекогаш и надвор од неа. Агендата му е „полна како око“, ама сепак, за да не стане здодевен, Панчо или ДЈ Шорти смисли нов концепт: „Музички циркуз со ДЈ Шорти П“, во кој од неговата музичка лабораторија покрај чудесната музика и позитивната енергија, излегоа уште неколку изненадувања за публиката.
Имено Панчо на помош повика некои од своите пријатели, па музичкиот циркуз го збогати со специјален декор, точки на жонглерите и кловновите, и уште нешто…
Нешто што секој „нема срце“ да го направи, ама Панчо има! Мал, мал, ама… очигледно, храбар колку што е голем, Панчо го покажа питонот! И тоа пред сите, среде дискотека!
Цврсто го држеше в раце, а потоа го стави околу врат… Едниот, па потоа и другиот, оној, таканаречениот албино питон… Двете змии очигледно се новите пријателчиња на ДЈ Шорти П, како дел од неговиот нов „музички циркуз“!

Патем,  по едно селфи со неговите нови придружни артисти не ќе да е на одмет, па затоа Панчо реши да го овековечи моментот кога им се приклучи на големите светски музички ѕвезди.

Зашто само тој и Алис Купер настапуваат со змии околу вратот на сцена!

Останати вести од Радио Милева