Радио Милева

Македонецот Златко е „виновникот“ за безобразниот стајлиг на Сораја со голата града надвор!

Македонецот Златко е „виновникот“ за безобразниот стајлиг на Сораја со голата града надвор!

Голата града на Сораја иако не беше нешто досега невидено, предизвика доста реакции во јавноста и медиумите откако таа се појави така во шоуто „Ами Џи“, кај Огњен Амиџиќ.

Пред три дена Сораја го прослави својот роденден во една српска дискотека, а по тој повод повторно се појави во нејзин стил, со провокативен проѕирен фустан од тантела, дело на младиот македонски дизајнер Златко Јовановски.

Очигледно Сораја го препозна својот сензибилитет кај Златко кој пак веројатно ја најде својата муза за која твори со посебно внимение.

Останати вести од Радио Милева