Вистаграм

Мајките секогаш имаат прашалници, а оваа стараница ќе ви даде одговор на многу од нив

Мајките секогаш имаат прашалници, а оваа стараница ќе ви даде одговор на многу од нив

Трудниците и мајките секогаш имаат прашања за своите мали деца, независно дали се уште им се во утробата или надвор од неа. Интернетот е алатка која секогаш е од помош кога сугестијата е потребна.

Освен искуството од останатите мајки, страниците како онаа „Буди мама са нама“ на една српска блогерка, може да бидат од голема помош.

Кога ќе го најдете вистинското време, седнете и удобно сместете се додека разгледувате што тука има да се види и прочита, па решете ги вашите дилеми и добијте ги одговорите на прашалниците кои ви се мотаат низ глава.

извор:Инстаграм

Останати вести од Вистаграм