Радио Милева
првата е незаборавна

Мајката на Жељко Јоксимовиќ пред синот ја понижи снаата Јована (фото)

Мајката на Жељко Јоксимовиќ пред синот ја понижи снаата Јована (фото)

Првата љубов не се заборава, вели старата поговорка, а во случајот на Весна Јоксимовиќ, мајката на Жељко Јоксимовиќ, тоа би можело да се преведе како „првата снаа не заборава“.

Без разлика дали ја познава од детството, од кога со синот одела на училиште, дали се имењаци или поради некоја трета причина, првата сопруга на Жељко на Инстаграм ја следи само Весна Јоксимовиќ, но не и сегашната Јована.

Мајката на Жељко Јоксимовиќ секако е во одлични односи со Јована, а доказ за тоа се и фотографиите кои можат да се видат на профилите на членовите на нејзиното потесно семејство, бидејќи и самата не е многу активна.

„Подајте рака на тој што те сака и на тој што не те сака“, вели Весна Јоксимовиќ од својот профил, каде има само десетина фотографии од себе.

фото:АТА Images/Инстаграм принтскрин

Останати вести од Радио Милева