Радио Милева

Мајката на Кардашијан на 62 години по седми пат сака потомство со 25 години помладото момче!

Мајката на Кардашијан на 62 години по седми пат сака потомство со 25 години помладото момче!

Крис Џенер,мајката на старлетата Ким Кардашијан во улогата на мајка се оствари шест пати, а во улогата на баба осум и сега планира повторно да стане мајка.

Крис е одлучна на идејата на 62 години повторнио да добие бебе и на 25 години помладото момче да му роди ќерка или син.

-Крис сака да биде мајка уште откако најстарата ќерка Корстни го роди првото дете, а како што нејзиното семејство расте, очајнички посакува и таа уште едно, открива изво за британските медиуми.

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Овој пат сака да има син.

Ос друга страна нејзиниот избраник засакал детенце од сиропиталиште во Лос Анџелес, а на двојката нема да и пречи да посвои дете, но странските медиуми пишуваат дека тој просец е стопиран.

Останати вести од Радио Милева