Радио Милева
„скришно“ минато...

Маја Маринковиќ влезе во конфликт, па ја „растури“ Ана Кораќ: „Дојде со куфер од село на 17 години и право во стриптиз бар“!

Маја Маринковиќ  влезе во конфликт, па ја „растури“ Ана Кораќ:  „Дојде со куфер од село на 17 години и право во стриптиз бар“!

Откако Маја Маринковиќ влезе во конфликт со Ана Кораќ,изјави дека знаела многу пикантерии  за неа и дека има докази за сè.


Како што изјавила, уште како како малолетна, Кораќ заведувала момчиња во еден стриптиз бар, а нејзиниот татко Таки знае за тоа и детално раскажал за што станува збор.
“Ги знам сите. Знам кои се, какви се и со што се занимаваат. Јас сум човек од ноќниот живот и Маја знае сè за нив, покрај мене. И, таа не излажа за ништо… Навистина ја нарекуваат Ана Кораќ каубојка, бидејќи има„криви нозе“, тврди Таки  и додава:


„Знам кога дојде со куфер од Ивањица, селанка, беше изгубена, дебела, ма какви… сега не личи на себе. Таа си го смени личниот опис! Возеше син џип Сузуки и даѓаше во стриптиз барот на Звездара. Се дружеше со покојната газдарица, а сега се преправа дека не знае која е таа личност, иако и тоа како ја познава.

Ана беше дете, имаше 17 години, а таа мадам околу 50 години и таа ја внесе во сите тајни на тој свет. Ана не беше стриптизета, таа не работеше таму, туку само се дружеше со жената што го држеше тој стриптиз бар, а потоа … Потоа веќе ви е се’ познато за неа“ – тврди човекот.

Останати вести од Радио Милева