Радио Милева
орална уметница

Маја Маринковиќ го задоволи Билал: Старлетата „полагаше усно“ и пред камери и пред останатите „задругари“ (ВИДЕО)

Маја Маринковиќ  го задоволи Билал: Старлетата „полагаше усно“ и пред камери и пред останатите „задругари“ (ВИДЕО)

Маја Маринковиќ и Билал Брајловиќ во „Задруга 6“ имаат односи како на клацкалка… Топло-ладно… а Бога ми и орално! Последната ноќ премногу се опуштија, па веќе не им беше грижа ниту за камерите, ниту за цимерите.

За време на вечерната пауза во „Задруга“ додека сите задругари спиеја, тие решија повторно да им се препуштат на страстите. Имено, „вљубените гулапчиња“ удобно се сместија во својата постела, а набрзо завршија и под прекривката каде доминириша „гулабицата“.

На Маја и Билал не им беше многу важно тоа што светлата се запалени, а тие  доволно бучни, како и тоа што некои цимери беа будни, па по некое време почнаа жешка акција, но овој пат во неа уживаше само контроверзниот сараевчанец.


Како што може да се види на видеото, Билал лежел на грб, додека Маја се спуштила во пределот на неговото меѓуножје и му пружила орално задоволство на својот љубовник.

Старлетата „полагаше усно“ пред камери и останатите „задругари“ не давајќи за тоа пет пари.

Погледнете како изгледаше еротската сапуница на напалената орална уметница во „Задруга“:

Останати вести од Радио Милева