Радио Милева
Нова вербална пресметка во „Задруга“

Маца -Дискреција без пардон кон Луна: „Ти се излижа дун*ата од секс со женет човек…“ (ВИДЕО)

Маца -Дискреција без пардон кон Луна: „Ти се излижа дун*ата од секс со женет човек…“ (ВИДЕО)

Во „Задруга“ нова кавга. Маца – Дискреција ја нападна Луна велејќи и дека  вагината и се излижала од силниот  секс со Слобо Радановиќ и дека сè што покажала во ова релно шоу  е “кревање нозе” на женет маж.

„Тоа беше финта, ние никогаш не бевме заедно. Јас немав секс, тоа беше само финта за пред камери” –  се бранеше Џогани.

„Како сакаш утре да те погледне некое убаво и нормално момче по секс во ријалити“?- одново провоцираше Дискреција.

И покрај бруталните напади од Маца, Луна сепак  добро се држепе за време на оваа жестока дискусија.

Погледнете го видеото со нивната вербална пресметка:

Останати вести од Радио Милева