Радио Милева
штркот го нема?

Луна веќе му одбра име на нероденото дете, иако се’ уште не е ни бремена… а можеби и е?! (ФОТО)

Луна веќе му одбра име на нероденото дете, иако се’ уште не е ни бремена… а можеби и е?! (ФОТО)

Марко Миљковиќ неодамна ја запроси и вери Луна Ѓогани, а сега тие разговараа за името на нивното идно дете.


„Ми се допаѓа Лука доколку е момче, а и Марко се согласува со тоа име“ – рече Луна за српски „Ало“.

„Ако излезе дека е девојче… Имам повеќе имиња како Миа, Лана, Хана. Неколку кратки и необични имиња – рече таа, а на Марко му се допадна тоа што го слушна.

Така што, излезе дека Луна веќе му одбра име на нероденото дете, иако се’ уште не е ни бремена… а можеби и е?!

Останати вести од Радио Милева