Радио Милева
лошо лаже

Луна ја фатија жива во постела со „пријателот“: Поздрав од хотелската соба во Дубаи! (ФОТО)

Луна ја фатија жива во постела со „пријателот“: Поздрав од хотелската соба во Дубаи! (ФОТО)

За време на разводот на нејзиниот поранешен ријалити љубовник Слоба Радановиќ од сопругта Кија, Луна Ѓогани се тргна настрана заминувајќи за Дубаи, за да избегне разни шпекулации.

Сепак, таа не можеше да остане незабележана, иако би се рекло дека овој пат не сакаше, бидејќи таа редовно постира фотографии од егзотичните дестинации.

Пред да замине на ова патувањето, таа истакна дека оди со еден нејзин добар пријател, а кога објави видео во живо, беше јасно дека таа беше со истиот тој „пријател“ во  заедничка постела.

Се разбира, ова не можеше да остане незабележано и без коментар, особено кај следбениците и обожавателите на Кија.

Коментари го преплавија профилот, а повеќето од нив пишуваат дека не веруваат дека тој е нејзин пријател.
Пријател, жими мајка! Што, демек немаат пари за двокреветна соба? Ха, ха, ха! – напишал некој.

Фото: Урош Арсиќ / Инстаграм скриншот

 

 

Останати вести од Радио Милева