Радио Милева
добро намачкана...

Луна Ѓогани се разголе, па покажа колку е надарена (ВИДЕО)

Луна  Ѓогани се разголе, па покажа колку е надарена (ВИДЕО)

Во „Задруга 2“ како и времето надвор… станува се’ пожешко! Луна Ѓогани реши да ги искористи невообичаено високите температури за ова доба на годината, па се соблече и замина на сончање во дворот на реалното шоу.

Таа се намачка по целото тело, па така расоблечена во провокативна долна облека во нејзин стил покажа со што се’ располага и колку е телесно надарена.

Гледачите навистина имаа што да видат и со што да се запознаат… особоено со она што само поедници од шоуто знаат како изгледа по танга познатата блогерка.

Таа пак, откако ги заврши сите потребни „ритуали“, така добро намачкана се упати во дворот за да го искористи убавото време.

Останати вести од Радио Милева