Радио Милева

Луксузен дом на Дедиње: Вака изгледа станот во кој Лука ја нападнал Наташа (фото)

Луксузен дом на Дедиње: Вака изгледа станот во кој Лука ја нападнал Наташа (фото)

Пред неколку дена Лука Лазукиќ ја нападнал Наташа Беквалац во лускзниот стан на Дедиње, кој веднаш го нашуштил по инцидентот. Пејачакта заврши во болница, го пријави сопругот, а поднесе и документи за рзвод.

Сопственичка на станот е Наташа, која неколку пати го преурдувала домот.

Пејачката неколку пати покажа дека е среќна, а раѓањето на ќерката требаше само да го зацврсти бракот, но очигледно дека не е така.

Погледнете како го станот на парот кој наредните неколку дена ќе биде во центарот на вниманието.

фото: инстаграм/наташабеквалац

Останати вести од Радио Милева