Радио Милева

Лудница во студиото: Директорот на „Гранд“ стимулираше секс среде емисија (видео)

Лудница во студиото: Директорот на „Гранд“ стимулираше секс среде емисија (видео)

Во последната емисија на „Ѕвезде Гранда Специјал“ , гостинки беа Тања Савиќ, Лепа Брена и Марија Шерифовиќ.

Поповиќ се интеренсираше кога Марија ќе се оствари во улогата на мајката.

„За година, две“, беше искрена Марија.

Поповиќ  призна дека многу се интеренсира кој ќе биде татко на детето на Марија.

„Ти си болен. Еве ти ветувам дека истата ноќ ќе дознаеш“, изјави пејачката.

На директорот на Гранд ова му беше инспиративна приказна, па почна да стимулира секс и да глуми како Марија му соопштува дека останала бремена.

„Таа ќе ми се јави и ќе ми каже – Сале готово е!Ме уби!Четири часа!„ се пошегува Поповиќ во својата емисија.

Останати вести од Радио Милева