Радио Милева
поривот не смее да чека

Љупка и Спејко – љубов во лифтот: Љубовен повик на „дамата во црвено“ или кога на Љупка ќе и се присака… да води љубов! (ФОТО)

Љупка и Спејко – љубов во лифтот: Љубовен повик на „дамата во црвено“ или кога на Љупка ќе и се присака… да води љубов! (ФОТО)

Сагата за, во моментов најпознатата и најпопуларна македонска љубовна двојка, со ново продолжение. Од нивната последна уметничка фотосесија, прикачени нови фотографии на социјалните мрежи. Уметничката естетика несомнено на завидно ниво, убавината и сексапилот, исто така… Ама она што зрачи од љубовната двојка, особено од погледот на „дамата во црвено“  ретко кој може да го дешифрира. Затоа пак тука е таа, самата да открие што сака… да каже!

Љубовен повик или порив во лифтот? Веројатно обете! Првото иницирано од второто… Или кажано со прости зборови, на струмичката „лејди ин ред“ и се присака… повторно да води љубов!

Па желбата што и лежеше на душа, пред или откако ќе ја преточи во размена на нежности и страсти, ја преточила во зборови… Во еден од своите постови на Инстаграм профилот!

„Животот е прекраток за да имате по.акан секс и лоши односи. Затоа одете и најдете некого кој добро ќе ве е.е и ќе ве третира онака како што заслужувате!“ – пишува сексапилната убавица, додека гори од желба за страст и со поглед го соблекува својот актуелен љубовник во лифтот.

А лифтот…? И тој на вака раскошна убавина побрзо „се крева“ нагоре, за што побрзо и да ја однесе на посакуваната дестинација… во собата на страста!

Останати вести од Радио Милева