Љубов и Секс

Љубовен хороскоп: Најлоши партнери за родените во знакот Риби

Љубовен хороскоп: Најлоши партнери за родените во знакот Риби

Во кој хороскопски знак се родени најлошите љубовни партнери на Рибите?

Риби и Близнаци

Овој љубовен однос може да биде многу комплициран. Близнаците се многу нестабилни, а тоа им пречи на Рибите. На Близнаците им пречи тоа што Рибите се многу чувствителни, тие сметаат дека треба да се опуштат и да продолжат понатаму.

Риби и Лав

Емотивноста на Рибите им оди на живци на родените во хороскопскиот знак Лав. Тие се ранливи, срамежливи и повлечени, додека Лавот е дрзок, доминантен и горделив, па затоа се лош пар.

Риби и Стрелец

Стрелецот е премногу искрен, а тоа може да ја повреди чувствителната Риба, додека таа него го фрустирира со нејзината неодлучност. Оваа врска може да успее, но потребно е да имаат компромис и да се прифатат какви што се.

Риби и Овен

Во оваа врска Овнот ќе ги носи тешките одлуки и ќе се справува со тешките проблеми, а Рибата ќе очекува позитивни резултати. Оваа врска е комплицирана, бидејќи Овнот е импулсивен, а Рибата е смирена и емотивна.

извор: Кајгана