Љубов и Секс

Знаци на сексуално привлечните жени: Еве зошто сите мажи „се лепат за вас“

Знаци на сексуално привлечните жени: Еве зошто сите мажи „се лепат за вас“

Сексологот доктор Арон издвоил знаци според кои што една личност му е исклучително атрактивна на спротивниот пол.

Ова се 8-те посебни знаци кои што поголемиот дел од светот ги смета за сексуално атрактивни:

1. Дарежливите луѓе секогаш се попривлечни од оние кои што се скржави.

2. Луѓето кои што водат длабоки и тематски разговори се исклучително сексапилни.

3. Смислата за хумор е пресудна за привлекување.

4. Довербата е клучот на привлечноста.

5. Обострана симпатија.

6. Искажување емоции.

7. Луѓе кои што ги знаат своите маани и слабости.

8. Способност на наведување на партнерот да се чувствува посакувано и секси.

Многумина од нас се заљубуваат во својот одраз во туѓите очи…

извор: точка.мк