Љубов и Секс

Значењето на бакнежот

Значењето на бакнежот

Бакнежот на различни делови од лицето или телото може да има различно значење. Еве ги 8-те најчести бакнежи и потези во љубовните ситуации и нивните толкувања…

1. Бакнеж во рака: Те почитувам.

2. Бакнеж во лице: Би сакал да останеме пријатели.

3. Бакнеж во врат: Те посакувам.

4. Бакнеж во усни: Те сакам.

5. Бакнеж во уво: Само си играм со тебе.

6. Поглед во очи: Бакни ме.

7. Игра со твојата коса: Без тебе не можам да живеам.

8. Рацете околу твојата половина: Испробувам.