Љубов и Секс

Жените се возбудуваат на вицови

Жените се возбудуваат на вицови

Независно од вкусот за машки секоја жена се возбудува на вицови . Ова е заклучено на едно најново истражување кое докажало дека секоја жена се возбудува на вицови. Чувството за хумор ја привлекува и возбудува секоја жена, затоа доколку сакате да освоите некоја жена тогаш научете повеќе вицови и кажувајте ги пред неа.

Оние кои што знаат да кажат повеќе интересни и смешни вицови секогаш ќе имаат предност до срцето на некоја жена.

Кристофер Маккарти авторот на ова истражување тврди дека ова успева кај секоја жена. Затоа навреме почнете да читате некои смешни и интересни вицеви и кажувајте ги на жената на која што сакате да и го освоите срцето.