Љубов и Секс

Жените најчесто го изневеруваат овој тип на мажи

Жените најчесто го изневеруваат овој тип на мажи

Францускaта dating страна Gleeden, којa првенствено е наменетa за жени кои веќе се во врска или брак (да, постои), спроведе истражување меѓу 10.000 нејзини корисници, што имаше за цел да ги открие главните причини зошто жените го изневеруваат на својот партнер.

Интересно е што дури 73% од испитаниците посочиле дека на неверство ги натерало одредено однесување на нивните партнери, имено не вршење на домашни работи, без разлика дали чистат, мијат или готват. 84 % од нив се пожалија дека се длабоко фрустрирани и дека честопати се скарале со својот партнер за нерамномерната распределба на домашните работи.

Значи, драги мажи, ако сакате мирен однос и не сакате да ризикувате да бидете изневерени, знаете што да направите!

извор:попара.мк