Љубов и Секс

Зачинете го сексот со неколку нови идеи

Зачинете го сексот со неколку нови идеи

Секоја девојка има свои секс мечтаења кои сака момчето да и ги исполни. Еве неколку идеи како да го заведете, а тој а неможе да ви одолее!

Врзете си 2 репчиња кои се задолжителни, земете големо сочно лижавче во вашата уста со кое ќе си играте. Демонстрирајте ги вашите способности со устата. Ќе збесне, верувајте.

Земете пар лисици, почувствувајте го ладниот стегнат метал и дозволете му на партнерот да ве „заврзе” за креветот или било кое ваше омилено место за секс. Уште од првиот пат ќе му се допадне идејата. А кога ќе забележи дека и вие треперите од задоволство во неговите раце, дополнително ќе го стимулирате.

Врзете си ги очите и викнете го, без разлика дали се наоѓате во спалната, кујната, бањата или било каде. Кога ќе пристигне не му/и обраќајте внимание, тој/таа веднаш ќе разбере за што се работи.

Глумете мрзeлива домаќинка. Шеткајте се низ кујната во бела долна облека без да правите нешто посебно. Кога партнерот ќе забележи дека ништо не работите а сте во долна облека, ќе му светне „сијаличката”.