Љубов и Секс

Ви ги посочуваме четирите ситуации во кои жената изневерува без грижа на совест!

Ви ги посочуваме четирите ситуации во кои жената изневерува без грижа на совест!

Лошиот однос со партнерот е предизвикувач на неверство кое во овој случај служи како карта за излегување од лошиот брак.

Жените во суштина имаат четири причини за неверство по кои не чувствуваат каење. Првата е тешката ситуација во бракот. Имено, лошиот однос послужува како билер за излегување од лошиот брак, а често нема ниту обид да се сокријат трагите.

Исто така, ладењето на односите во врската или бракот обично резултира со недостаток на било каква интимност, а врската без секс во најголемиот број случаи наведува на неверство.

Исто така, работата е една од најчестите причини за неверство, партнерот се посветил на кариерата и дома доаѓа се подоцна, а и кога ќе се појави конечно, не е заинтересиран за интимност правдајќи се дека е уморен. Таквата отсустност и незаинтересиран партнер ќе ја оттргне речиси секоја жена и во прегратка на некој друг.

И секако, тука е неверството од освета, која не треба посебно да се објаснува.

извор: таратур