Љубов и Секс

Со кои мажи жените најчесто завршуваат во кревет?

Со кои мажи жените најчесто завршуваат во кревет?
GettyImages

Дали некогаш сте се запрашале кои мажи се најчест избор на жените кога станува збор за секс? Според една анкета, 44% од жените и 39% од мажите најмалку еднаш спиеле со нивните бивши партнери.

Со кои мажи жените најчесто завршуваат во кревет?
Четвртина од испитаниците имале секс и со колега од работа. Интересно е што се покажало дека и на двата пола, особено омилен им е сексот со непозната личност. Третина од мажите и жените барем еднаш завршиле во кревет со непозната личност.

Сексот помеѓу колегите се нашол на трето место. Според анкетата, четвртина од мажите и жените флертувале со колегите од работа, а после работното време имале секс. Околу 6% од жените и 5% од мажите признале дека спиеле и со нивниот шеф или шефица.

Фантазирањето за секс со соседите се покажало како често помеѓу испитаниците и дури 10% од мажите биле интимни со жена од нивното соседство. Слични биле резултатите и за приказните со поштарите, односно 5% од жените изјавиле дека имале секс со нивниот поштар.

извор:пулс24.мк