Љубов и Секс

Слатки работи што паровите ги прават дури и кога не се во врска долго време

Слатки работи што паровите ги прават дури и кога не се во врска долго време

Дали и вие ги имате овие навики со партнерот?

Тие заедно се тушираат

Особено е убаво да се истуширате со партнерот и тоа го практикува секоја двојка, барем во одреден момент во нивната врска. Тие ја мијат косата, се исплакнуваат едни со други и така натаму.

Тие ги гледаат истите емисии дури и кога не се заедно

Во природата на луѓето е потсвесно да ги имитираат оние со кои поминуваат многу време, така е исто кога станува збор за гледање телевизија. Секоја двојка има неколку серии што сакаат да ги гледаат заедно.

Секој има своја страна на креветот

Двојките некако премолчено се согласуваат за тоа кој ќе спие на која страна од креветот и се држат до тоа, бидејќи за нив станува навика. Исто е и со каучот, секој има своја страна за седење.

Тие се држат едни до други

Без разлика дали се во кревет, на каучот или во некоја друга ситуација, паровите сакаат да бидат блиску и да се допираат, дури и со барем еден мал дел од телото, на пример, допирање на стапалата или испреплетени нозе додека спијат.

Јадат иста храна

Повторно, тоа покажува колку се флексибилни љубовните парови кога станува збор за нивната врска. Тие се прилагодуваат едни на други и се копираат дури и кога станува збор за изборот на храна.

Тие ги толерираат „тие денови“

Секој има лоши денови и услови каде што не сака другите да го видат. Партнерите се оние кои најмногу го толерираат тоа затоа што тие се сакаат едни со други и се свесни дека секој има некои „свои мушички“ или секој понекогаш се чувствува лошо, болен, лут или едноставно безобразен, но сè доаѓа и оди.

извор: убавина и здравје